Administrator
Witam Was. Jakiej muzyki sluchacie? Ja naprzyklad slucham wszytsiego, od "disco relax" po najmocniesze dzwieki house'a. A tak ogolnie to Techno, House, pop. Pozniej zaprezentuje ciekawsze pocycje. No teraz czekam na Wasze zdanie w ów temacie
Pozdrawiam
Ja w większości klubowe rytmy i trochę mocniejsze odmiany hip-hopu
Co do techna, house itp. to każdą odmianę lubię, nawet 'smerfne hity', bądź te mające w sobie trochę disco, ogólnie mówiąc komercyjne utworki.
Co do hip-hopu to dla mnie musi on mieć wyraz, surowość, jakość, fachowy przekaz, jak to jeden z poznańskich raperów mówi
Moje ulubione to jednak w HH 'stara gwardia', w muzyce klubowej zespoły typu: East Clubbers, Westbam, Dj Alligator, Scooter, Pakito.
Inne ciekawe propozycje to muzyka najbardziej znanych zespołów i wykonawców:
Forseco, Dj Magic, Max Farenthide, Mbrother, Mark Oh, Mr Bronkz itp., Alchemist Project lecz jak już wspomniałem nie przesadzać z komercją
Troszkę popu też słucham, często starszego typu Sandra - Everlasting love, Maria Magdalena.
Pozdrawiam
User
No ja także słucham polskiego hiphopu. I nic więcej bo ta muzyka łagodzi mi nerwy. ;] Ostatnio PWS mi sie wkręciło i W.B.U.Dosyć dobre kawałki mają , że tak powiem